Green's Bottle Refermented Blonde Ale

Slik har du sikkert ikke servert tacos før. Saftige stykker av kritthvit torsk med hot følge er denne oppskriftnes tacovri. Den overbeviser også den som er lei taco
Sett stekeovn på 190 grader.
Rens paprika og løk og skjær i tynne skiver. Del fisken i biter og dryss med cajunkrydder, litt salt og pepper.
Varm olje/smør i en stekepanne. Stek torsken ved middels varme 2 -3 minutter. Tilsett paprika og løken og eventuelt mere krydder. La det hele surre i pannen til grønnsakene er møre.
Legg tortillas utover en stekeplate og legg fisk/grønnsakblandingen på halvdelen av hver tortillas. Dryss et lag med ost over.
Stek i stekeovn til osten smelter, ta ut og brett hver tortillas i to. Server med salsa.
Her er våre beste tex-mex-oppskrifter
Slik er ekte meksikansk mat
Les om alle de spennende chiliene som finnes i MexicoHer er enda flere hete oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk