Tapasboller av kylling
Foto: Kim Holthe

Tapasboller av kylling

Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kylling. Garantert suksess.

Fremgangsmåte

Ha kyllingkjøttdeig og salt sammen i en matprosessor og kjør deigen sammen til den blir seig.

Tilsett krydder, revet hvitløk og finhakket sjalottløk. Smuldre brødet, tilsett egg og rør alt godt sammen.

Form deigen til små boller og stek dem i litt smør til de er gylne og gjennomstekt.
 
Server gjerne med en god salat og dipsauser ved siden av.
 
 
Tips: Brun gjerne kjøttbollene først og legg dem i en langpanne og stek de ferdige i ovn på 175 grader i 10 minutter.
 
 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 22 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen