Tapasboller med fiken og koriander
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Tapasboller med fiken og koriander

Lag noe spennende med medisterdeigen. Lag tapasboller med fiken og koriander. Oppskriften finner du her.

Tilberedningstid

40 minutter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)

Fremgangsmåte

Bland deigen sammen med krydder og fiken.

Form små boller som du legger på bakepapir i en langpanne. Stek på 225 grader i ca. 10 minutter.

Ha olje i en litt stor kasserolle og fres løken til den blir blank. Tilsett tomater og de nystekte tapasbollene og la alt småkoke i ca. 10 minutter.
 
Ingen tapas uten kjøttboller. Her er en julevariant med fiken og koriander.
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen