Thai Red Curry

Thai Red Curry

Glem å bestille takeaway og lag din egen Thai Red Curry hjemme. Denne klassiske retten tar det bare 15 minutter å lage, og den gir virkelig smaksløkene noe å bryne seg på.

Fremgangsmåte

Dippen:
Finhakk hvitløk og chilli og ha dette i en kaserolle. Ha i resten av ingrediensene og varm opp så sukkeret får løst seg opp. Avkjøl. 
 
Scampiene:
Rens scampiene og fjern strengen, stekes på middels høy varme til de er røde. Sett scampiene tilside og stek grønnsakene i pannen. Ta av grønnsakene og sett til side.
 
Ha i karripasta, Nam Plah, chilli, thai basilikum og halvparten av kokosmelken i panna.
 
Varm opp forsiktig og tilsett resten av ingrediensene.
 
Server med jasminris og pynt med mer grønn chilli og thai basilikum.

Sendt inn av Trng Plah

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen