Kutt grønnsakene i litt tynne strimler og biter.
Finhakk chili, ingefær, hvitløk og sitrongress. Varm opp oljen i en stor kjele og ha dette oppi. Fres det litt og tilsett kylling og grønnsaker.
Tilsett vann, limejuice og kokosmelk. Kok godt opp og la dette små koke 2-3 minutter så er det klart til servering. Smak til med litt soyasaus, salt og pepper og dryss masse frisk koriander over rett før servering.
Tips! Når man lager god mat er det lurt å lage opp litt ekstra og fryse det inn til den dagen man har dårlig tid. Denne retten er litt tidkrevende å lage, så derfor er det ekstra lurt å lage opp masse. Når du har dårlig tid en dag er det bare å trylle maten frem... fra fryseren.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig