Tomatsalat på 10 minutter
Foto: Alf Börjesson

Tomatsalat på 10 minutter

Denne salaten er deilig til det meste som legges på grillen både av kjøtt og fiskeretter. Du lager den på 10 minutter.

Fremgangsmåte

Dressing av 2 ss olivenolje, 1ss god eddik, litt salt og pepper.

Tomatene skjæres i skiver og legges lagvis med løk i løvtynne ringer. Dressingen blandes og helles over. Ta rikelig med frisk basilikum over.

Tips: Denne salaten er deilig til det meste som legges på grillen både av kjøtt og fiskeretter.

Tips2: Om ønskelig kan salaten fornyes med mozarella, feta eller vanlig gul ost. Da blir den med en gang en selvstendig lunsj- eller middagssalat.

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen