Blant alt og oppbevar i en boks med lokk.
Gni inn i kjøttet og la ligge en halvtime på kjøkkenbenken for å trekke inn aromaene før grillingen starter.
Flere grillsauser og -marinader
Mariner grillmaten selv - les artikkelen her
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Slik lager du krydderet som passer perfekt til spareribs.
Blant alt og oppbevar i en boks med lokk.
Gni inn i kjøttet og la ligge en halvtime på kjøkkenbenken for å trekke inn aromaene før grillingen starter.
Flere grillsauser og -marinader
Mariner grillmaten selv - les artikkelen her
Sendt inn av Apéritif
Mixed spice er en engelsk krydderblanding som likner amerikanernes "Pumpkin Spice". Den brukes ofte i baking, og ingen Christmas Cake er komplett uten.
Skal du lage en enkel marinade til kyllingen så har du oppskriften her.
Lag en deilig marinade til grillspydet. Den gjør underverker med det ferdig grillede spydet nesten uansett hva du utstyrer det med.
Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele sakenLoire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Les hele sakenAt disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Les hele sakenDet er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.
Les hele sakenKombinasjonen av pasta, chorizo og cherrytomater er kanskje kjent, men rosenkål har du muligens ikke prøvd til pasta. Oppskriften har du her.
Les hele sakenMed så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.
Les hele saken