Trekking av pølser
Foto: Matprat/Studio Dreyer-Hensley

Trekking av pølser

Det er ikke uvesentlig hvordan du trekker pølsene. Denne fremgangsmåten gir deg et perfekt resultat.

Fremgangsmåte

Pølser bør ikke koke, de skal helst bare trekke.

Kok opp vannet og skru ned varmen før du legger pølsene i. Du kan eventuelt bruke et steketermometer for å kontrollere temperaturen i vannet. 80 °C er passe temperatur for alle typer pølser.

Tynne pølser trenger kort trekketid - ca. 10 minutter. Er pølsene frosne bør du legge til 5-10 minutter. Beregn ca. 2 pølser til barna og 4 til voksne.

Server pølsebrød, lomper, sennep og ketchup og gjerne sprøstekt løk eller hakket fersk løk ved siden av. Noe for en hver smak.

Tips 1: Du kan godt bruke alkoholfritt øl og gjerne vørteøl.

Tips 2: Ha i en klunk vin i kokevannet, men la det da få simre noen minutter før du har i pølsene.

 Tips 3: Pølsebrødene blir gjerne enda bedre hvis de har blitt varmet litt opp i ovnen først.

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne festkaken lager du på et blunk
Ukens kake

Denne festkaken lager du på et blunk

Noen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her