Lag en aioli på egg, hvitløk, olje og hvitvinseddik. Bland avocadoene sammen med sitronsaften i en foodprosessor til du har en glatt konsistens. Rist så sesamfrøene lett i en tørr stekepanne og sett til side mens du lager tartaren.
Finhakk tunfisken for hånd til den har en fin tartar-konsistens. Ikke kjør tunfisken i en food prossessor, da den blir for seig. Skjær fire tykke skiver av landbrødet og stikk ut rundinger med et glass.
Stryk på et tynt lag aioli på brødet. Legg en tykk skive bifftomat oppå. Dandér en god skje av avocadoblandingen på tomatsiven. Topp dette med en generøs mengde tunfisk og dryss over ristede sesamfrø og ha over litt sesamolje på tallerkenen. Avslutt med et dryss Madonsalt og en kvast frisk timian.
Etter et minne fra en super restaurant ved havet, Costa Brava.
Sendt inn av
Anne