- Rør sammen alle ingrediensene og la røren svelle i ca.15 minutter.
- Stek vaflene gylne.
- Server med rømme og syltetøy.
Flere oppskrifter med vafler du må prøve
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Vafler uten hvetemel smaker like godt. I denne oppskriften er melet erstattet av maisenna.
Flere oppskrifter med vafler du må prøve
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Denne smakfulle retten er ypperlig for de som ikke tåler gluten, men vil også falle i smak for de som ikke er allergiske.
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenDenne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele saken