Varme eplekyss
Foto: Alf Børjesson

Varme eplekyss

Stek eplebåter i panne med honning og kanel til. Deilig snacks eller som dessert. Du kan gjerne vaniljekesam til. Enklere og bedre blir det ikke.

Fremgangsmåte

Fjern kjernehusene på eplene.

Smelt smøret i en stekepanne og ha i eplebåtene, rosiner og honningen.

Tilsett kanel og bland forsiktig.

La eplebåtene surre til de er gjennomvarme uten å bli helt myke.

Kjempegodt med f.eks. vaniljekesam til.

Mange flere opp skrifter på eplekaker og ikke minst gode råd

Les mer om norske epler

Gode tips om hva du skal bruke eplene til

Finn sjømatretter med epler

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen