Vossakorv langt hjemmefra
Foto: Alf Börjesson

Vossakorv langt hjemmefra

Vi har lyst å dele en liten hemmelighet med deg: Det er langt lettere å lage Vossakorv selv enn hva du kanskje skulle tro. Og i god tid før julaften.

Fremgangsmåte

Kok opp vann og la vossakorven trekke i 2-3 minutter. Del baconskivene i biter og stek i en panne. Skjær vossakorven i strimler.

Slik lager du hjemmelaget kålrotstappe

Del appelsinen i fileter - det betyr at ta bort hinnene mellom båtene. 

Ha kålrotstappe på brødskiva og legg på vossakorv, bacon, appelsinfileter og chili.

Pynt med litt rosmarin.

Her lar vi den kraftige pølsa med salt- og røyksmak kombineres med friskhet fra appelsinen og litt krutt fra chilien.

Se alt du kan bruke vossakorv til

Flere gode pølseoppskrifter finner du her

Lag din egen vossakorv med denne oppskriften

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen