Wok med svinekjøtt, eplemos og chili
Foto: Matprat/Astrid Hals

Wok med svinekjøtt, eplemos og chili

Med denne wokretten med svinekjøtt, eplemos og chili behøver du ikke stresse, men bare kose deg og med ingredienser du sikkert allerede har i huset.

Fremgangsmåte

Strimle grønnsakene og chili. Dynk dem i sitronsaft.

Varm olje i en wok/stekepanne og tilsett strimlet svinekjøtt og la det brunes.

Kok opp vann til nudlene og la nudlene koke ca. 3 minutter.

Tilsett eplemos i pannen og la det trekke med svinekjøttet. Tilsett grønnsaker og chili i woken. La kjøtt og grønnsaker godgjøre seg i 2-3 min.

Sil av nudlene og tilsett dem sammen med grønnsakene og kjøttet.

Flere lettlagete wokretter finner du her 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 37 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen