Mos bærene lett og bland dem med melisen. Visp kremfløten og bland den med de andre ingrediensene. Helles i form eller bolle. Settes i fryser 6-7 timer. Ta den ut av fryseren minst 1 time før servering. Pynt eventuelt med noen jordbær ved servering.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Mos bærene lett og bland dem med melisen. Visp kremfløten og bland den med de andre ingrediensene. Helles i form eller bolle. Settes i fryser 6-7 timer. Ta den ut av fryseren minst 1 time før servering. Pynt eventuelt med noen jordbær ved servering.
Sendt inn av TINE Kjøkken
I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Chocolate Chip Cookie Ice Cream er en såkalt guilty pleasure - og veldig amerikansk hvor ustekt deig blandes med iskrem. En typisk elske- eller hate-dessert.
Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.
Les hele sakenVacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.
Les hele sakenTørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele sakenOmelett er noe av det raskeste du kan lage. Denne knallgode oppskriften med fetaost er inspirert av Hellas som vekker gode minner.
Les hele sakenMen det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Les hele saken