Burger

oppskrifter.webp

Lyst på en burger? Her finner du helt sikkert en oppskrift som passer deg 

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 15 minutter

    Her er burgeren som er lett å lage, lett å spise og lett å like. Hamburger i gratinert pølsebrød blir garantert en vinner blant gode venner.

  • 5 minutter

    Ananas gir burgeren et friskt og saftig element. En perfekt kontrast til det salte kjøttet.

  • 15 minutter

    En stor, mettende og smaksrik burger passer som hånd i hanske for en sulten jeger eller andre som "bare" har lyst på en burger.

  • 15 minutter

    Dette er burgeren for deg som vil legge litt mer arbeid mellom de to burgerbrød. Med bacon og speilegg gir denne burgeren energi nok til en hel dag

  • 25 minutter

    Hamburger er manges favoritt. Dette er oppskriften på hvordan du selv lager alt, også dressingen.

  • 20 minutter

    Burger er kanskje ikke det du forbinder med Hellas' gode kjøkken. Med denne burgeren har vi tatt oss noen friheter og rappet inspirasjon fra ferielandet.

  • 15 minutter

    Denne måten å servere karbonade med egg på, stammer fra Hawaii. Den smaker det virkelig pepper av. Hvor mye bestemmer du selv.

  • 30 minutter

    Lag en bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa som virkelig får smaksløkene til å svinge. Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske.

  • 40 minutter

    Denne vrien på burgeren kommer selvsagt fra USA hvor den kalles Hamburger Bake. Vi kan love at den blir supersaftig.

  • 10 minutter

    Prøv en lettere vri på burgeren med mildt krydret laks. Enkelt og godt.

  • 10 minutter

    Hvem sier nei til en hjemmelaget burger som du lager på 10 minutter. Her er grunnoppskriften. Så er det opp til hva du vil ha mellom brugerbrødene. Tomater, ananas, salatblader og gjerne agurker gjør opplevelsen enda saftigere.

  • 15 minutter

    Hamburger er barnas favoritt. Her er en oppskrift på hvordan du selv lager alt fra bunnen av, også dressingen.

  • 1 time

    Det er ingen grunn til å kjøpe hamburgerbrød når det er så enkelt å bake de selv. Følg denne enkle oppskriften

  • 20 minutter

    Burger et alltid populært, og med denne oppskriften får du lurt i deg både fisk og grønt i tillegg

  • 15 minutter

    Kalkunkjøtt smaker deilig. Enda bedre blir det når du legger det inn i et pitabrød sammen med andre godsaker.

  • 15 minutter

    Lag en stor saftig burger med hval når det skal gå fort. Her er den enkle oppskriften

  • 20 minutter

    Lag en litt annerledes burger, en grønn en.

Forsiden akkurat nå
Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl
Dagens rett

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl

Glem hvitvin til blåskjellene. Denne oppskriften har mørkt øl i både gryte og glass. Kanskje har du allerede testet juleølet, og har noen skvetter, ja, da får du brukt dem her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken