Delfiakake er enkelt å lage, den krever ingen steketid, bare å stå kjølig. Flg den enkle oppskriften
En deilig dessert som alle rundt bordet vil gratulere deg med.
Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.
Gresskar egner seg utmerket i kaker. Her er en oppskrift der vi kombinerer kremost, kesam og sjokolade. Passer like godt til halloween som etter.
Denne enkle ostekaken smaker fortreffelig med sitrongelé på toppen. Her er den enkle oppskriften
Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserten å stivne i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.
Få kaker bevarer sommersmaken så mye som denne. Oppskriften er såre enkel. Slik lager du kirsebærkake på fransk vis.
Så enkelt blir epler til en herlig dessert.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Yabŭlki s med (Jabalki s med) betyr epler med honning på bulgarsk. En deilig dessert.