Denne eplekake er kanskje litt tidkrevende, men den er verdt innsatsen. Saftig, frisk og utrolig velsmakende er den. Du kan bare glede deg.
Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Luftig eggedosis er perfekt sammen med kanelkrydrete brødsmuler og en syrlig søt bærsirup.
Dette må være verdens enkleste dessert å lage. Kun to ingredienser. Du kan server den alene, eller med revet sjokolade, revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske bær.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Dette er virkelig en deilig yoghurtis. Det er bjørnebærene som gjør susen. Du kan lage den selv om du ikke har iskremmaskin.
Makroner er deilige. Denne oppskriften gir deg muligheten til å legge noe ekstra på, nemlig roser. De lager du selvfølgelig selv.
Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Her er oppskriften mange vil dele med deg.
Hvem liker ikke sjokoladeiskrem? Ekstra god blir den hvis du lager den selv. Her er oppskriften.
Lag dessertspyd på grillen. Det er veldig enkelt og de smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i fem minutter.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
En enkel og smakfull dessertpai med dadler og friske fikener tildekket med en blanding av fløte og cottage cheese.
Selvfølgelig kan du spise omelett til dessert. Med litt søtt på toppen kan du servere den på 10 minutter.
Denne dessertkaken er kjent som Hawaiian Upside-Down Dessert på menyer i USA.
Dette er det store ultimate bløtkaka som alle elsker. Til konfirmasjon, bryllup, femti-sekstiårsdager osv. Den kan lage selv hvor du følger vår oppskrift.
Denne populære kaken skal ikke innom ovnen. Den skal bare settes kjølig en stund før du serverer den. Enkel å lage og deilig å nyte.