Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Pærer kokt i rødvin og krydder er ikke ukjent. Her bruker vi safran og det gjør det hele langt mer spennende.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Bakte epler slik det de gjør det i Toscana er en super dessert. Server den lun og vi lover suksess.
Stek eplebåter i panne med honning og kanel til. Deilig snacks eller som dessert. Du kan gjerne ha vaniljekesam til. Enklere og bedre blir det ikke.
Multer i kryddermarinade smaker så godt med rømme og karamellisert sukker
Liten tvil om at denne salaten er eksotisk. Med ananas, druer, appelsin og brunost på toppen står den til navnet.
Selv norske jordbær kan mangle litt smak, spesielt om de har fått mye regn. Da kan du gi dem en omgang med litt smakskraftig marinade. Her er oppskriften.
Lag dessertspyd på grillen. Det er veldig enkelt og de smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i fem minutter.
Prøv deg på friterte bananer som en lett dessert eller til helgekosen. Med en kule med is, gjør det smaken komplett.
Rips og vaniljesaus er den ultimate sommerdesserten. Men perfekt midtvinters med rips fra fryseren.
Dette er en lekkerbisken for alle som elsker frityrstekt banan og is. Fort gjort å lage og går like fort ned.