Dette er det store ultimate bløtkaka som alle elsker. Til konfirmasjon, bryllup, femti-sekstiårsdager osv. Den kan lage selv hvor du følger vår oppskrift.
Dette er det store ultimate bløtkaka som alle elsker. Til konfirmasjon, bryllup, femti-sekstiårsdager osv. Den kan lage selv hvor du følger vår oppskrift.
Denne populære kaken skal ikke innom ovnen. Den skal bare settes kjølig en stund før du serverer den. Enkel å lage og deilig å nyte.
Delfiakake er enkelt å lage, den krever ingen steketid, bare å stå kjølig. Flg den enkle oppskriften
Muffins med blåbær og bringebær, som du topper med krem, er super godt. Det er bare å følge vår enkle oppskrift så kan de servere liten som stor.
Denne godbiten av en kake kommer du garantert til å lage flere ganger. Den oppfordringen får du garantert av alle som får smake den.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Cupcakes med deilige norske bær, som du att på til topper med krem, blir herlige. Du kan servere de til både liten og stor. Alle blir begeistret hvis du følger våre enkle oppskrift.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
Denne filippinske lagkaken skiller seg fra de fleste bløtkaker med sin marengs, kaffesmørkrem og cashewnøtter. Den er inspirert av den franske kaken dacquoise.
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Denne kaken med røtter tilbake til 17-1800-tallet, kan lages med rester av rullekake etter festen, eller også ferdigkjøpt. Men aller best blir den med nylaget rullekake.
Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.
Dette er kaken for den som elsker cappuccino. Du lager den på en drøy halvtime hvis du følger vår oppskrrift.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.
Det er nesten ikke den frukt som fungerer i denne paioppskriften. Tykk deilig vaniljekrem og sprø paibunn tar imot det meste av søt og/eller syrlig frukt.