I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
En salat med frisk mango og spenstig chili passer svært godt til smaken av laks, og tar ikke mange minutter å lage.
Denne retten må du virkelig prøve. Garantert suksess.
Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Her er en herlig rett med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem.
Tataki er den japanske teknikken hvor fisken bare så vidt får en stekeflate. Den passer veldig godt på fet fisk. Sammen med den lette sausen, får du en enkel og svært smaksrik rett.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Denne retten med laks, poteter og grønnsaker er som en tykk suppe. Den er så mettende at du kun trenger brød ved siden av.
I hverdagen er laksen ofte den enkleste løsningen for fersk fisk. Laksepanne med vårløk, har det som skal til for å bli din nye favoritt. Lettlaget er den også.
Laks liker alle. Spinat er det kanskje verre med.Trikset er å kombinere spinaten med noe ekstra godt, som hvitløk, smør, fløte og ost. Da klarer ingen å si nei.
I denne deilige retten kombinerer du det beste fra skog og hav, nemlig laks, skogsopp og egg.
Røye eller ishavsrøye er en nydelig råvare for et bedre fiskemåltid. Du trenger bare en frisk salsa som dette ved siden av. Og kanskje en klatt lett smakstilsatt rømme.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
Når ørreten tilberedes med forsiktighet og serveres med en myk og fyldig couscous, trenger du ikke saus.
Slike munnfuller er vanedannende. De kan lages med alle typer fisk.
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.
Denne oppskriften er kjapp som få. Og riktig velsmakende.
Med bare litt reker, gravlaks og yoghurt - selvsagt i tillegg til grønt som agurk, salat og eple får du her en oppskrift som er kjapp å lage.