Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.
Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
Denne lettvinte måten å tilberede ishavsrøye på, setter fart på smaksløkene.
Når du blander røykt ørret til en tartar, får du fram den gode smaken enda bedre.
Gjør som italienerne, stek ishavsrøya med alt det gode de legger til på tallerkenen. Følg oppskriften, og du er garantert et herlig måltid.
Denne raske retten med ørret og wokgrønnsaker har et hint av asiatiske smaker. Retten er et fargekart på tallerkenen,
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.
Poke er Hawaiis svar på ceviche og kommer i mange kreative varianter. Faste ingredienser er likevel fersk sjømat, chilisaus, soyasaus og sesamfrø.
Laks kan du bruke til mange retter. Her er en veldig enkel oppskrift der du marinerer den i soyasaus og ingefær og griller den lett.
Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
Vil du overraske gjestene dine med en spennende rett skal du pakke inn ørreten som i denne retten.
Slik har du kanskje ikke servert ørret før. Det bør du absolutt prøve.
I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
En salat med frisk mango og spenstig chili passer svært godt til smaken av laks, og tar ikke mange minutter å lage.
Denne retten må du virkelig prøve. Garantert suksess.
Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Her er en herlig rett med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem.
Tataki er den japanske teknikken hvor fisken bare så vidt får en stekeflate. Den passer veldig godt på fet fisk. Sammen med den lette sausen, får du en enkel og svært smaksrik rett.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.