Denne retten med laks, poteter og grønnsaker er som en tykk suppe. Den er så mettende at du kun trenger brød ved siden av.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Denne retten med laks, poteter og grønnsaker er som en tykk suppe. Den er så mettende at du kun trenger brød ved siden av.
I hverdagen er laksen ofte den enkleste løsningen for fersk fisk. Laksepanne med vårløk, har det som skal til for å bli din nye favoritt. Lettlaget er den også.
Laks liker alle. Spinat er det kanskje verre med.Trikset er å kombinere spinaten med noe ekstra godt, som hvitløk, smør, fløte og ost. Da klarer ingen å si nei.
I denne deilige retten kombinerer du det beste fra skog og hav, nemlig laks, skogsopp og egg.
Røye eller ishavsrøye er en nydelig råvare for et bedre fiskemåltid. Du trenger bare en frisk salsa som dette ved siden av. Og kanskje en klatt lett smakstilsatt rømme.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
Når ørreten tilberedes med forsiktighet og serveres med en myk og fyldig couscous, trenger du ikke saus.
Slike munnfuller er vanedannende. De kan lages med alle typer fisk.
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.
Denne oppskriften er kjapp som få. Og riktig velsmakende.
Med bare litt reker, gravlaks og yoghurt - selvsagt i tillegg til grønt som agurk, salat og eple får du her en oppskrift som er kjapp å lage.
Selv om denne oppskriften med laks er svært så hurtiglaget, har den mye god smak. Dette kommer alle rundt bordet til å sette pris på.
Her kombineres tre typer laks med fyldig avokadokrem på brød som pigges opp i brødristeren. Ekstra luksus er det med lakserogn på toppen
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Det er ikke mye som skal til for å forvandle denne til en «proff» rett. Likevel er den svært enkel å tilberede.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.