Dette er en omelett for deg som liker smaken av maten fra Middelhavsområdet. Du lager den på 15 minutter.
Dette er en omelett for deg som liker smaken av maten fra Middelhavsområdet. Du lager den på 15 minutter.
Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.
Selv om denne oppskriften ber om parmaskinke, gorgonzola og soltørket tomat, er det uttallige andre kombinasjoner som vil vekke like stor begeistring. Som annen spekeskinke og andre myke oster.
En sufflé tilbereder du raskt med få ingredienser, men oppskriften må følges. En deilig frisk salat passer fint til.
I Spania heter denne retten champiñones al ajillo og kan lages med sjampinjong eller annen type sopp, men steinsopp er kongen.
Klippfisk og tomatshot blir en skikkelig overraskelse til alle du serverer.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Patatas bravas, ofte kalt ildfulle poteter, er en av de mest tradisjonelle spanske tapasrettene. Det er bakte småpoteter som serveres med en sterk tomatsaus eller aioli.
Denne retten med eggesalat med purre lager du på bare 15 minutter. Følg oppskriften og du har deilig pålegg til brødskiva eller som en liten forrett.
En morsom måte å servere en velsmakende kyllingsalat som også består av masse gode grønnsaker og urter.
Spekeskinke eller annen spekemat er det letteste du kan servere på et tapasbord. Pynt med litt grønt ved siden av.
Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage. Passer veldig godt som tapas så vel som en liten forfriskning i sommervarmen.
Denne superenkle retten består av gammelt brød som grilles og gnis inn med hvitløk og tomat. Italienerne kaller det bruschetta.
Lag en eggerøre med mye smak. En populær frokostrett i Mexico. Som fint kan nytes til så vel lunsj som middag eller kveldskos.
Denne snacksen passer aller best med et glass marsala, men øl smaker også fortreffelig til.
Lag noe spennende med krabbeklørne. Hvis du forsyner de med en gyllen dressing kan vi love deg en opplevelse. Følg den enkle oppskriften.