En rask og klassisk svensk matrett som med enkelthet lages utendørs på primusen.
En rask og klassisk svensk matrett som med enkelthet lages utendørs på primusen.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Denne enkle retten smaker kjempegodt. Dessuten er den veldig rask å lage.
Denne oppskriften er hentet fra boken Matgleder fra mitt husmannskjøkken utgitt av Aschehoug Forlag. Forfatter: Kari Finngaard
Blomkål sammen med hvitsaus og reker gir deg et lett måltid på få minutter. Det kan du nyte hele året.
Det finnes knapt en oppskrift på potetsalat som er enklere og raskere å lage enn denne.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
Deviled eggs eller fylte egg, er et perfekt tilskudd til et hvert koldtbord eller festlig anledning. Enkelt å lage, og enkelt å spise.
Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
I denne soppaien bruker du stekt sopp i paifyllet. Bacon gir ekstra smak til paien.
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kyllingkjøttdeig. Garantert suksess.
Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
Pestobakte poteter passer perfekt som deilig tilbehør til middagen. Du kan også brukte de som en lett forrett.
Dette er den indiske varianten av våre stekte poteter. Selvfølgelig med langt mer kryddersmak. Passer veldig godt til kylling- og fiskeretter.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.
En lun potetsalat gjør sitt til at kaldt kjøtt eller fisk blir et helt måltid.