Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Det er klart at denne omeletten blir ekstra god. Også fordi du får brukt opp rester fra kjøleskapet.
Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.
Potetomelett på spansk - tortilla - er en øvelse som krever sin kokk, her er en vri som alle får til.
Ostefylte minitortillas med salsa smaker herlig. Følger du oppskriften servere du et festmåltid som de lager det i Mexico.
Denne italienske omeletten byr på artisjokk, tomat og squash. Frittata er utmerket som en rett på et tapasbord.
Ansjos er som skapt for kveldssnacken. Her får du oppskriften på en rett som alle rundt bordet vil juble over.
Ferske vårruller med kylling og grønnsaker er deilig. Denne asiatiske retten passer godt som tapas eller som en forrett.
Har du akkurat plukket skogsopp eller har i fryseren kan du lage en fantastisk bruschetta med vaktelegg på.
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Raspeball er skikkelig vintermat og er vestlendingens favorittspise sammen med vossakorv og salt fårekjøtt.
Denne salaten må du prøve. Med nypoteter og andre deilige grønnsaker samt en deilig vinaigrette blir salaten garanter en suksess.
Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
I denne soppaien bruker du stekt sopp i paifyllet. Bacon gir ekstra smak til paien.
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kyllingkjøttdeig. Garantert suksess.
Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
Pestobakte poteter passer perfekt som deilig tilbehør til middagen. Du kan også brukte de som en lett forrett.
Dette er den indiske varianten av våre stekte poteter. Selvfølgelig med langt mer kryddersmak. Passer veldig godt til kylling- og fiskeretter.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.