Paella de conejo y seta heter denne katalanske klassikeren på spansk. Lag en spansk aften med denne godbiten.
Paella de conejo y seta heter denne katalanske klassikeren på spansk. Lag en spansk aften med denne godbiten.
Patatas bravas, ofte kalt ildfulle poteter, er en av de mest tradisjonelle spanske tapasrettene. Det er bakte småpoteter som serveres med en sterk tomatsaus eller aioli.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.
Denne enkle retten smaker kjempegodt. Dessuten er den veldig rask å lage.
Dette smaker herlig. Hvor sterk du vil ha den avgjør du med mengden hvitløk og chili
Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.
Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage. Passer veldig godt som tapas så vel som en liten forfriskning i sommervarmen.
Albondigas er en del av spansk tapas. Det er rett og slett små runde kjøttboller.
Spekeskinke og vannmelon er ikke bare utrolig godt, et er også en såre enkel og kjapp middag. Med salat og godt brød, eller søte nypoteter, er måltidet fullverdig.
En deilig rett der tacoen får følge av herlig kyllingfilet med pesto.
Spekeskinke eller annen spekemat er det letteste du kan servere på et tapasbord. Pynt med litt grønt ved siden av.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kyllingkjøttdeig. Garantert suksess.