For å lage denne deilige saften trenger du bare selve melonen og litt melis. Du må huske å fjerne frøene før du moser. Men ta være på de. Les mer i oppskriften.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
For å lage denne deilige saften trenger du bare selve melonen og litt melis. Du må huske å fjerne frøene før du moser. Men ta være på de. Les mer i oppskriften.
Du skal prøve å servere denne gode marmeladen til lagrede oster. Her er en med tomater og en tuch av ingefær.
Denne busken har spiselige bær som inneholder så mange forskjellige næringstoffer at du ikke vil tro det. Du skal lage saft av dem og få med deg mange av dem.
Amerikanerne bruker denne sausen til kalkun. Prøv den du også.
Sursyltede plommer er deilig garnityr til stekte- og tradisjonelle retter. Prøv det også sammen med en god modnet ost.
Stikkelsbær passer ypperlig til å lage syltetøy av. Alt du trenger er bærene, sukker og glass til å ha det i. Kjapt å lage.
Opprinnelig var disse bærene mest kjent som medisinplante, og ble blant annet anbefalt mot pest og malaria. Saften skulle kurere alle betennelser. I dag kan du lage saft av dem.
Det er enkelt å lage solbærsyltetøy. Passer perfekt til et nybakt rundstykke, som kakefyll eller i en dessert.
Eplemos er aller best når du lager den selv. Du kan bruke den på brødskiva, til osten eller til desserter. Det tar deg noen minutter å lage den.
Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.
Hjemmelaget jordbærsyltetøy er alltid best. Det er ingen ting som smaker bedre til vafler, rundstykker eller ferskt brød.
Et friskt og veldig godt syltetøy som kombinerer smaken av blåbær og bringebær. Deilig på brødskiva og også i kaker og i desserter.
Her er oppskriften på hvordan du selv kan lage deilige appelsinmarmelade med smak av vanilje.
Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.
Hva smaker vel bedre enn rørte jordbær? Så enkelt og raskt å lage og passer både som dessert og når du har lyst på noe godt.
Uansett hvilke bær du bruker i denne oppskriften slipper du å koke bærene. Du kan nemlig få herlig saft ved bare å røre.
Du skal lage gelé av rognebær og epler. Det er veldig godt på brødskiva ved siden av kjøttkakene eller viltkjøttet. Her får du oppskriften.