Så enkelt er det å lage ristede epler. Det tar deg 15 minutter med oppskriften til Bent Stiansen.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Så enkelt er det å lage ristede epler. Det tar deg 15 minutter med oppskriften til Bent Stiansen.
Hvis du har rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasyltetøy med grapefrukt. Følg den veldig enkle oppskriften vi gir deg her.
Du klarer knapt å lage saft raskere enn med denne oppskriften. Sjekk hos naboen om de har planten hvis du ikke har selv.
Har du rabarbra i hagen eller kjenner noen som har? Lag frisk saft enkelt og du kommer garantert til å like resultat.
Plommesyltetøy er enkelt og kjapt å lage. Passer så vel på brødskiva som i kaker og i desserter.
Mostarda passer veldig godt til parmesan og andre oster, til kokt kjøtt og til andre kjøttretter.
Slik koker du saft av bær enten fra hagen eller de du finner ute i skogen som blåbær eller ville bringebær. Følg oppskriften og du er garantert mye godt å drikke i lang tid.
Å koke gelé er enkelt som bare det. Bruk bær eller frukt som inneholder mye stivelse (pektin). Her får tipsene.
Gulrot kan du også bruke i marmelade. Sammen med klementiner får du en liten smaksopplevelse.
Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan ha det på brødskiva, i desserter og i kaker.
Du behøver ikke koke alt du skal safte. Når du bruker denne oppskrifter kommer du til å gjenta den.
Blander du jordbær og bringebær får du et fantastisk godt syltetøy. Følg oppskriften så får du smake selv.
Denne deilige saften lager du av bærene. Den blir mørk rød. Saften fra hyllebær kan gjøres om til vin, og den kan også brukes som basis for hyllebærsuppe.
Denne saften kan lages av både blomsten og bærene. Saft av blomsten er lys, mens saften av bærene blir mørk rød. Den kan også brukes som basis for hyllebærsuppe.
Ripsgelé lager du på en to tre. Kanskje en overdrivelse det, men enkelt er det hvis du følger vår oppskrift.
Veldig godt på brødskiva eller vaflene. Du lager bringebærsyltetøy på under halvtimen og kan nyte av det veldig lenge hvis du følger vår oppskrift.
Gulrot og appelsin gjør ikke bare denne marmeladen gylden, men også velsmakende. Deilig som pålegg brødskiva. Du kan også bruke den til kakefyll, tilbehør til stekt kylling, kalkun eller skinke.
Klart du kan lage marmelade av gulrøtter. Marmeladen får en nydelig oransje farge og smaker deilig av sitron og ingefær. Servere den til ost eller bruk den som pålegg.
Geitrams har vært brukt i folkemedisinen som middel mot utvortes skade. Den har også vært brukt til å lage te. Nå skal du lage saft av den. Den kommer til å smake herlig.
Slik lager du deilig fruktsyltetøy med epler, plommer og pærer. Bare følg den enkle oppskriften og du har syltetøy til neste sommer.
Det går knapt an å lage en deilig salat så raskt, men du kan, hvis du følger denne enkle oppskriften