Saft

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Opprinnelig var disse bærene mest kjent som medisinplante, og ble blant annet anbefalt mot pest og malaria. Saften skulle kurere alle betennelser. I dag kan du lage saft av dem.

  • 30 minutter

    Geitrams har vært brukt i folkemedisinen som middel mot utvortes skade. Den har også vært brukt til å lage te. Nå skal du lage saft av den. Den kommer til å smake herlig.

  • 30 minutter

    Denne busken har spiselige bær som inneholder så mange forskjellige næringstoffer at du ikke vil tro det. Du skal lage saft av dem og få med deg mange av dem.

  • 30 minutter

    Denne deilige saften lager du av bærene. Den blir mørk rød. Saften fra hyllebær kan gjøres om til vin, og den kan også brukes som basis for hyllebærsuppe.

  • 30 minutter

    Du behøver ikke koke alt du skal safte. Når du bruker denne oppskrifter kommer du til å gjenta den.

  • 30 minutter

    Uansett hvilke bær du bruker i denne oppskriften slipper du å koke bærene. Du kan nemlig få herlig saft ved bare å røre.

  • 30 minutter

    Denne saften kan lages av både blomsten og bærene. Saft av blomsten er lys, mens saften av bærene blir mørk rød. Den kan også brukes som basis for hyllebærsuppe.

  • 20 minutter

    Du klarer knapt å lage saft raskere enn med denne oppskriften. Sjekk hos naboen om de har planten hvis du ikke har selv.

  • 15 minutter

    For å lage denne deilige saften trenger du bare selve melonen og litt melis. Du må huske å fjerne frøene før du moser. Men ta være på de. Les mer i oppskriften.

  • 30 minutter

    Har du rabarbra i hagen eller kjenner noen som har? Lag frisk saft enkelt og du kommer garantert til å like resultat.

  • 30 minutter

    Selvfølgelig kan du kjøpe denne saften ferdig på flaske i butikken. Vi kan love deg at den blir mye bedre hvis du lager den selv, og det er enkelt.

  • 30 minutter

    Slik koker du saft av bær enten fra hagen eller de du finner ute i skogen som blåbær eller ville bringebær. Følg oppskriften og du er garantert mye godt å drikke i lang tid.

Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken