Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.
Legg grillet laks sammen med ost og salat i pitabrød etter at du har varmet dem. Garantert suksess hos på barna og de voksne.
For sjømatgrillmesteren som liker mer avanserte og spennende retter anbefaler vi klippfisk på grillen.
Pakk inn skiver av laks eller ørret i aluminiumfolie med smør eller olje. Legg de på grillen og de er ferdig før du får snudd deg. Tilbehøret finner du i oppskriften.
Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.
Gjør noe nytt med rekene. Du skal pakke de i folie etter å ha marinerte, de og så skal de på grillen. Ferdig på 10 minutter.
Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.
Her får du oppskriften på hvordan du skal grille dette kjøttet, og samtidig hvilken saus som passer til. Fyr opp grillen.
En deilig grillsaus som du kan bruke til alle typer fisk du skal grille.
Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.
Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Chimichurri er laget av olivenolje, hvitløk, eddik eller sitronsaft, persille og forskjellige urter. Sausen serveres til biff blant annet når du griller, også som marinade eller dip.
Lager du biffen slik og serverer rødvinssmør ved siden av pluss en frisk salat, da blir det jubel rundt bordet.
Her er en enkel oppskrift på grillsaus som du garanter får suksess med. Du lager den på 10 minutter
Du har kanskje ikke tenkt på at du kan grille blåskjell? Alt du trenger et stykke aluminiumsfolie, persille, løk og hvitvin.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.