Grillmat

oppskrifter.webp
  • 1 time 10 minutter

    Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.

  • 20 minutter

    Legg grillet laks sammen med ost og salat i pitabrød etter at du har varmet dem. Garantert suksess hos på barna og de voksne.

  • 15 minutter

  • 2 dager

    For sjømatgrillmesteren som liker mer avanserte og spennende retter anbefaler vi klippfisk på grillen.

  • 15 minutter

    Pakk inn skiver av laks eller ørret i aluminiumfolie med smør eller olje. Legg de på grillen og de er ferdig før du får snudd deg. Tilbehøret finner du i oppskriften.

  • 1 time

    Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.

  • 15 minutter

    Gjør noe nytt med rekene. Du skal pakke de i folie etter å ha marinerte, de og så skal de på grillen. Ferdig på 10 minutter.

  • 1 time

    Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.

  • 15 minutter

    Her får du oppskriften på hvordan du skal grille dette kjøttet, og samtidig hvilken saus som passer til. Fyr opp grillen.

  • 10 minutter

    En deilig grillsaus som du kan bruke til alle typer fisk du skal grille.

  • 20 minutter

    Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.

  • 1 time

    Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.

  • 30 minutter

    Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.

  • 20 minutter

    Chimichurri er laget av olivenolje, hvitløk, eddik eller sitronsaft, persille og forskjellige urter. Sausen serveres til biff blant annet når du griller, også som marinade eller dip.

  • 20 minutter

  • 30 minutter

    Lager du biffen slik og serverer rødvinssmør ved siden av pluss en frisk salat, da blir det jubel rundt bordet.

  • 10 minutter

    Her er en enkel oppskrift på grillsaus som du garanter får suksess med. Du lager den på 10 minutter

  • 20 minutter

    Du har kanskje ikke tenkt på at du kan grille blåskjell? Alt du trenger et stykke aluminiumsfolie, persille, løk og hvitvin.

  • 30 minutter

    Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.

Forsiden akkurat nå
Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen
+

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen

Det er når det blåser som friskest, og vinden haler og drar i både deg og båten, at det gjør ekstra godt å komme til restaurant Grøningen. Her ønskes velkommen til et eldorado av smaker og opplevelser – i et gammelt naust på en øy i havgapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi steinbit en runde i chili- og sitronmarinade og bli overrasket
Dagens rett

Gi steinbit en runde i chili- og sitronmarinade og bli overrasket

Hot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt
Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt

Inviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.

Les hele saken