Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.
Grillet laks med denne deilige sausen passer til så vel fest som hverdag. Laks er enkelt og raskt å grille, enten i porsjonsbiter eller som hel side.
Lag en grillmåltid med laks og server den med en enkel béarnaise. Du kan servere på 15 minutter.
Gjør noe nytt med rekene. Du skal pakke de i folie etter å ha marinerte, de og så skal de på grillen. Ferdig på 10 minutter.
Pakk inn skiver av laks eller ørret i aluminiumfolie med smør eller olje. Legg de på grillen og de er ferdig før du får snudd deg. Tilbehøret finner du i oppskriften.
Du må ha litt tilbehør til pølsene. Det fortjener de. Her er forslag som garantert løfter det hele til nye høyder.
Her får du oppskriften på hvordan du skal grille dette kjøttet, og samtidig hvilken saus som passer til. Fyr opp grillen.
Her er kanskje en litt uvant måte å grille makrell på, men den bør du absolutt prøve. Vi kan love deg en smaksopplevelse utenom det vanlige.
Skinkebiff med disse deilige grønnsakene må du prøve. Vi lover deg at du helt sikkert vil lage retten flere ganger.
Denne salsaen egner seg ypperlig til grillmat og setter en ekstra spiss på måltidet.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Små nypoteter er fine å tre på spyd og legge på grill. Her er grillspyd med poteter, squash og småløk. Kok potetene litt på forhånd, så trenger de ikke ekstra grilltid.
Chimichurri er laget av olivenolje, hvitløk, eddik eller sitronsaft, persille og forskjellige urter. Sausen serveres til biff blant annet når du griller, også som marinade eller dip.
Du har kanskje ikke tenkt på at du kan grille blåskjell? Alt du trenger et stykke aluminiumsfolie, persille, løk og hvitvin.
Dette er snadder for alle, store som små. For deg som grillmester overbeviser du i løpet av 20 minutter.
Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.
Hjemmelagde burgere er langt enklere å lage enn det du tror. Du kan dessuten variere burgerne i nesten det uendelige, slik som med denne deilige varianten.