Rillette er det samme som en postei som består av kjøtt og fett. I denne oppskriften er det kjøtt av kanin som er brukt. Lager du denne kan du glede deg til noen deilig.
Det blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
Har du forsøkt ribbe med sopp? Kantareller og aromasopp setter en spiss på retten som vil overraske mange.
Kanskje ikke den mest vanlige måten å tilberede ribbe på, men med en kinesisk touch får du en ny opplevelse. Du vil ikke angre. Her er oppskriften.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.
Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
Her er en reinsdyrstek du garanter vil lage en gang til. Du kan begynne forberedelsene dagen før.
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Denne reinsdyrretten tar det litt tid å lage, men du blir belønnet med det saftigste kjøttet. Med timianstuede poteter topper du retten.
Ytrefilet av reinsdyr er fantastisk mørt og smakfullt, og noe av det mest eksotiske og eksklusive vi kan by på her i landet. Men det behøver ikke være komplisert for det.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.