En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Legg en burger på grillen og du kan nyte i løpet av får minutter. Lag den deilige sausen vi foreslår. Alt du har å gjøre er å følge denne deilig oppskriften.
Milanesas er den latinamerikanske versjonen av milanese som er bedre kjent som wienerschnitzel. Prinsippet er det samme, bare at latinamrikanerne lar alle typer kjøtt paneres og friteres, og ikke bare kalv som i Nord-Italia og Østerrike.
Lag en lammegryte slik de gjør det i Navarra i Nord-Spania. Lag dobbelt porsjon. Det vil du ikke angre på dagen etter.
Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære – er du klar for noe nytt?
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
Å pakke inn biffen er ikke det vi gjør oftest. Med ekstra smaksrikt fyll, blir denne biffpakken særdeles velsmakende.
Det finnes mange måter å servere kjøttpølser på. Denne retten lager seg nærmest selv.
Det lite som skal til for å gjøre svinekoteletter til et skikkelig festmåltid Følg denne enkle oppskriften der vi gir kotelettene en italiensk vri.
Kjøttpudding høres mye mer hverdagslig og uinspirert ut enn hva den smaker når du spriter den opp med noen gode ingredienser.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør.
Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Denne deilige gratengen liker både barn og voksne. Ikke minst er den lett å lage så slippe barna til.
Tournedos er en så edel råvare at den må behandles med maksimal verdighet som betyr akkurat passe stekt - aldri gjennomstekt. Rødvinssaus smaker alltid godt til.
Har du forsøkt ribbe med sopp? Kantareller og aromasopp setter en spiss på retten som vil overraske mange.
Sennepsgratinert juleskinke passer utmerket både til middag, på koldtbord og på brødskiva.