Denne retten er rask og lage, og smaker himmelsk. Du får selvfølgelig oppskriften på hvordan du lager tunfisksaus.
Denne retten er rask og lage, og smaker himmelsk. Du får selvfølgelig oppskriften på hvordan du lager tunfisksaus.
Hjemmelagete karbonader med løk er en klassiker vi aldri går lei av. Spesielt siden oppskriften er så lett å lykkes med. Det tar deg 15 minutter å bli helt.
Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften med røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat.
Postei eller paté er malt av farse av kjøtt, fisk eller innmat. Paté har som regel grovere struktur enn postei. Den også kan fungere som egen rett.
Skjær den i tynne skiver og pynt med for eksempel litt salat, svisker, aprikos, agurk og tomat.
Lammepølser smaker herlig. Med stekt sopp, gjerne skogssopp, og sennepsaus setter du prikken over i-en. Her er oppskriften.
Pølser i brød er god middag når de får spennende tilbehør. Om du griller eller steker dem i panne, er ikke viktig. For det er tilbehøret som gjelder.
Slangepølser er nesten det samme som pølse med brød. I oppskriften er det brukt deig med bakepulver som ikke trenger ikke heving.
Disse små pølsesnacksene gir deg og gjestene dine en deilig munnfull. Passer ypperlig til et koldtbord.
Gi grillpølsene et skikkelig kick med bacon og litt sterkere fyll. Lompene bytter du ut med myk tortillalefse.
Det er ikke uvesentlig hvordan du trekker pølsene. Denne fremgangsmåten gir deg et perfekt resultat.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.
Blåmuggost og epler også kotelettene. Alt skal på grillen. Og du og dine kan kose dere etter bare en halvtime.
Her er oppskriften på en deilig kyllingleverpaté som ikke er noen kunst å få til. Bare følg den enkle oppskriften så kan du servere.
Denne patéen må du prøve. Kyllinglever som får følge av fiken smaker herlig.
Denne deilige gratengen liker både barn og voksne. Ikke minst er den lett å lage så slippe barna til.