Syrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.
Syrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.
Kyllinglever kan erstattes med andelever, hvis det er å få tak i. Det vil absolutt ikke gjøre moussen dårligere.
Brune bønner i tomatsaus lager du selv og med flesk på toppen er det skikkelig kraftkost - også kjent som cowboymat.
Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.
Skal du grille dette deilige kjøttet, skal du følge vår en enkle oppskrift. Du blir helt sikkert fornøyd med resultatet.
Geitekjøtt er fantastisk mørt og rimelig med et stort bruksområde. Begynn med denne grilloppskriften om du ikke har prøvd dette kjøttet før.
En deilig rett med lamekjøttdeig som får følge av gratinerte auberginer og masse annet godt