Fyr opp grillen, ha pulled pork, sennep og barbequesaus klar. Det tar litt tid før alt er ferdig, men du kan glede deg til et fantastisk måltid.
Fyr opp grillen, ha pulled pork, sennep og barbequesaus klar. Det tar litt tid før alt er ferdig, men du kan glede deg til et fantastisk måltid.
Vil du imponere med porsjonspizza med pulled pork skal du bruke denne oppskriften. Med med bbq-saus, vårløk, rødløk og persille er du garantert sukess.
Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.
På 30 minutter lager du en varm bulgursalat med nooe. Passer utmerket som hovedrett. Her er oppskriften.
Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i en tortilla. Her er en grillet versjon med biff, geitost, paprika og portobellosopp.
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Hvis du er litt småsulten eller tida er knapp, er det denne retten med kjøttdeig av svin det du skal lage.
En asiatiskinspirerte rett med soyamarinert svinefilet og sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen.
Den gode gamle sjømannsbiffen er herlig rustikk og veldig smaksrik. Den får nytt liv med godt mørkt øl i gryta, en klassiker som lager seg selv.
Reinsdyrfilet har fantastisk mørhet og rik, men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Dette blir en vinner på middagsbordet når du serverer oksefileten med en god béarnaisesaus og hjemmelaget pommes frites.
Dette er oppskriften på hvordan Hellstrøm vil at kålruletter skal lages og smake. Følg den enkle oppskriften.
Her får du en vaskeekte oppskrift på hvordan du skal lage Chili con carne. Følg den enkle oppskriften og du kan servere om halv time.
Slik lager du god gammeldags skinkestek med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt. Her er oppskriften.
Lag biffen slik italieneren gjør det. De kaller retten Tagliata og har et litt annet krydder enn vi her i landet bruker. Du verden som det smaker.
Pulled pork er saftig svinekjøtt som rives fra bena. Du får kjøpt det i en butikk nær deg. Når du lager retten med blå castello og coleslaw vil alle juble.
Bresert beskriver en teknikk der du først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-
Denne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.