Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er den tradisjonelle oppskriften.
Denne måten og tilbered lammelåret på må du prøve enten lettsaltet, røykt eller urøykt med bakte gulrøtter og potetpuré.
Norsk lam er en fantastisk råvare som vi kunne ha spist mer av. Prøv denne deilige oppskriften der øl er med å øke smaken betraktelig.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Lammesteken må få godgjøre seg lenge i ovnen. Der får den smak av rosmarin og hvitløk. Så gir den et annet sausefølge enn vanlig.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Du må prøve denne retten med lammelår. Det skal selvfølgelig på grillen. Vi gir deg også oppskriften på ratatouille og hvordan du skal tilberede couscous.
Surmelken ble tidligere brukt mye som marinade. Det gir god smak til lammesteken, og forlenger også holdbarheten på kjøttet. Denne retten må du planlegge i god tid, den skal nemlig marineres i kjøleskapet en hel uke!
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.