Disse lammespydene kommer ingen til å motstå. Du marinerer de selvfølgelig.
Disse lammespydene kommer ingen til å motstå. Du marinerer de selvfølgelig.
En nydelig gryterett med eksotiske krydder. Smaker godt en kald vinterdag.
Denne oppskriften kommer opprinnelig fra Nordland og finnes i mang en bestemors håndskrevne kokebok.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Her brukes den ytterste delen av lammelåret til en super frokost eller lunsj.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Har du rester etter påskelammet er dette en enkel måte og friske opp restene på. Deilig krydder og frisk mynte spriter liv i middagsrestene. Tabbouleh er en salat som er vanlig i Midtøsten.
Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften med røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat.
Lammekoteletter er ypperlig grillmat. En deilig frisk dressing må selvsagt til, og oppskrift til det hele finner du her
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Lammecarré er skikkelig festmat. Den grønne urteskorpen ser dramatisk ut mot det rosa og møre lammekjøttet, og smaker uimotståelig. I tillegg er oppskriften enkel å både opp- og nedskalere til både èn, to eller mange.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Enkel og frisk oppskrift på lammekoteletter med den italienske urtemiksen gremolata, her kan du velge nesten hvilket som helst tilbehør
En deilig rett med lamekjøttdeig som får følge av gratinerte auberginer og masse annet godt
Denne retten kan du servere raskt. Det betyr selvfølgelig ikke at den ikke smaker godt for det gjør den til de grader.