Enkel og god oppskrift på tradisjonell finnbiffgryte med viltkjøtt.
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Roastbeef av reinsdyrkjøtt er ren og skjær nytelse for smaksløkene. Servert med appelsin og purreløk er dette lekker og supergod festmat!
Denne fyldig kaningryten med grønnsaker kan også lages med hare, eller sågar kylling.
Denne nydelige retten med reinsdyrfilet har syrlige sauser som matcher det lekre og møre kjøttet.
Reinsdyr smaker godt til mye, men er ekstra deilig med saus laget av rognebær og med sopp som tilbehør.
Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Lapskaus er en utskjelt rett mot dette enkle men gode konseptet. Vår oppskrift derimot bringer tilbake retten slik den skal smake og lages. Her med elgkjøtt.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
En deilig rett med elg som har fått bade litt i øl. Smaker herlig.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Å tilberede dagens rett er ikke fort hjort...men så er det jo kanskje lørdag, og da skal vi ta oss god tid til matlagingen.