Det er tvil om reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur. Reinsdyrbiff sammen med ristet skogssopp, pastinakkpuré og fjellmandelpotet må det bli et vellykket måltid.
Det er tvil om reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur. Reinsdyrbiff sammen med ristet skogssopp, pastinakkpuré og fjellmandelpotet må det bli et vellykket måltid.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.
Du må prøve å grave elgkjøttet. Etter at du har gjort det og laget tilbehøret, kommer alle rundt bordet gi deg honnør.
Reinsdyrfilet gir garantert stor matopplevelse. Perfekt mat å invitere gjester på særlig når du legger til pære, sopp og selvfølgelig potet.
Hva kan friste mer enn elgsteik med sjysaus, og når du plusser på jordskokkpuré, aspargesbønner, ristet sopp og slottspoteter.
Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
Vilt også kanin, har alltid vært en viktig del av kajunsk kokekunst - det var den eneste form for kjøtt de første nybyggerne hadde.
Med revet ingefær, sitronsaft og eplesider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Det er knapt noe som overgår reinsdyr. Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.