Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Her er en oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet Bidos. Reinsdyrkjøtt fra stek eller reinbiff er hovedingrediensen med løk, poteter og gulrøtter.
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.
Her er en enkel oppskrift på hvordan du får mye smak ut av det deilige kjøttet.
Ytrefilet av reinsdyr er fantastisk mørt og smakfullt, og noe av det mest eksotiske og eksklusive vi kan by på her i landet. Men det behøver ikke være komplisert for det.
Reinskav er lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi, jo rimeligere blir viltretten.
Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt.
Hva smaker bedre enn rosastekt reinsdyrsfilet med masse godt tilbehør. Rein smaker av fjell og vidde og kjøttet er en sunn og mager delikatesse.
Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
En skikkelig festmeny har alltid en forrett. Vi foreslår gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles.
En festmeny har nesten alltid en skikkelig hovedrett av kjøtt. Vi foreslår rosastekt reinsdyr med røde plommer.
Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.