Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Her får deilig vilt reinsdyrkjøtt skinne sammen med fruktig hoisinsaus og frisk agurk og vårløk.
Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Her får deilig vilt reinsdyrkjøtt skinne sammen med fruktig hoisinsaus og frisk agurk og vårløk.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Her er en lettlaget oppskrift på finnbiffgryte. Du lager den på 20 minutter. Og resultatet blir riktig godt fornøyd med.
Reinskav er lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi, jo rimeligere blir viltretten.
Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Denne viltgryten med litt ekstra smak blir det avsetning på. Den er overraskende rask å lage.
Med revet ingefær, sitronsaft og eplesider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
Med fryst skavet reinsdyrkjøtt, reinskav eller finnbiff, som finnes i de fleste butikker, kan du lage denne deilige retten.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.