Denne salaten kommer du som liker litt sterkt til å like godt. Ønsker du den litt mindre hot kan du redusere mengden med chili.
Når du får gjester er det hyggelig å servere noe litt ekstra spesielt og godt. Hva med å overaske besøket med en saftig og god kalkunrull?
Dett er skikkelig snadder enten du servere den til middag eller legger skiver på et koldtbord.
Slik langtidssteker du kalkunbryst. Det blir en smaksopplevelse. Vi gir deg oppskriften og fremgangsmåten.
Denne oppskriften vil garantert falle i smak hos alle rundt bordet. Sitronen gir smak, og med den anbefalte sausen ble det suksess.
Kalkunbryst eller filet er tilgjengelig store deler av året, og er et godt alternativ til kylling. Men det krever oppmerksomhet fra kokken slik at du ikke ender opp med tørrstekt kjøtt. Pistasjsmør hjelper selvsagt siden det er både fett og mykt.
Her er oppskriften på en stuffing som løfter kalkunmiddagen mange hakk. Du skal bruke brød med mais i.
Selvfølgelig skal du helsteke kalkunene. Her er det tilbehøret som gjør det den store forskjellen. Du skal nemlig lage både syltet løk og potetgrateng.
Med denne oppskriften på kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid som også kan nytes på en hverdag.
Kalkunfilet er en super ingrediens til et smaksrikt måltid. Her i en litt friskere tolkning, men like fullt med en god rødvinsaus til.
Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Kalkunkjøtt er magert og trives veldig godt sammen med grønnsaker og en kremet saus.