Salat

oppskrifter.webp

Lyst på en salat. Du finner veldig mange deilige her.


Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 25 minutter

    Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig. Du må slett ikke ha med bacon, men det smaker veldig godt.

  • 2 timer

    Hva med salat laget på egyptisk vis? Dette er en rett helt uten kjøtt. Likevel god og mettende.

  • 20 minutter

    Hvis du vil ha en salat som passer til sashimi og sushi, skal du bruke denne oppskriften. Virkelig en spennende salat.

  • 15 minutter

    Her oppskriften på en deilig tomatsalat med spennende ingredienser som setter enn ekstra spiss på salaten. Passer ypperlig til kjøtt.

  • 15 minutter

    En deilig salat. Dansk favoritt.

  • 30 minutter

    Cæsarsalat er egentlig et tilbehør eller side order som det heter i USA der den stammer fra. Den ble for øvrig laget første gang på Cardinis restaurant i San Diego den 4. juli 1924.

  • 15 minutter

    Cæsarsalatsalaten er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av skinke. Enkelt å lage og som smaker herlig.

  • 15 minutter

    Denne berømte salaten får i denne retten følge av et deilig tilskudd. Det setter en ekstra spiss på retten. Følg den enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Parmesanchips gir en egen og dypere smak til caesarsalaten som fint kan servers uten spekeskinke.

  • 20 minutter

    Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.

  • 2 timer

    Den berømte grillkokken Craig Whitson anbefaler denne oppskriften på coleslaw.

  • 20 minutter

    Du kan invitere venner til salat og fortelle at den blir som en middag. Tipper de blir overrasket når de får smake hva du har laget.

  • 15 minutter

    Coleslaw er det perfekte tilbehøret til hamburger, pulled pork og det meste av grillmat. Denne er ekstra hot.

  • 10 minutter

    Denne klassiske chilenske salaten er perfekt til empanadas.

  • 10 minutter

    Bringebær gir denne salaten en nydelig friskhet og smaker himmelsk sammen med kremet burrata og aromatisk basilikum.

  • placeholder
  • 30 minutter

    Dette er typisk kretensk vintermat som både metter og smaker herlig.

  • 15 minutter

    Denne salaten er veldig god til en tapasbuffet eller som erstatter for poteter og grønnsaker som tilbehør til kjøttet. Følg den enkle oppskriften.

  • 40 minutter

    Dette er en mettende salat som alle liker med bulgur og egg. Det er ingen grunn til å rynke på nesen over salat til middag når den er så god som denne.

  • 40 minutter

    Rotgrønnsaker som bakes i ovn med olivenolje, gir ekstra gode på smak. Bulgur gjør salaten ekstra mettende.

Forsiden akkurat nå
Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen
+
Tester

Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen

Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste
+

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste

Henriots rimeligste champagne inneholder vin fra 1969 og utover – det vil si fra mer enn ulike 50 årganger. Det er altså ikke av rene kommersielle hensyn at Henriot Souverain fremheves som sjelen i champagnehuset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du maiutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du maiutgaven 2025 av Apéritif magasin

Bli med til stjernerestauranten Savage i Oslo, opplev Franciacorta på sykkel, Etna rundt og et dypdykk i Oaxacas gastronomi og ekte mezcal.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken