Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig. Du må slett ikke ha med bacon, men det smaker veldig godt.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig. Du må slett ikke ha med bacon, men det smaker veldig godt.
Hva med salat laget på egyptisk vis? Dette er en rett helt uten kjøtt. Likevel god og mettende.
Hvis du vil ha en salat som passer til sashimi og sushi, skal du bruke denne oppskriften. Virkelig en spennende salat.
Her oppskriften på en deilig tomatsalat med spennende ingredienser som setter enn ekstra spiss på salaten. Passer ypperlig til kjøtt.
Cæsarsalat er egentlig et tilbehør eller side order som det heter i USA der den stammer fra. Den ble for øvrig laget første gang på Cardinis restaurant i San Diego den 4. juli 1924.
Cæsarsalatsalaten er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av skinke. Enkelt å lage og som smaker herlig.
Denne berømte salaten får i denne retten følge av et deilig tilskudd. Det setter en ekstra spiss på retten. Følg den enkle oppskriften.
Parmesanchips gir en egen og dypere smak til caesarsalaten som fint kan servers uten spekeskinke.
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
Den berømte grillkokken Craig Whitson anbefaler denne oppskriften på coleslaw.
Du kan invitere venner til salat og fortelle at den blir som en middag. Tipper de blir overrasket når de får smake hva du har laget.
Coleslaw er det perfekte tilbehøret til hamburger, pulled pork og det meste av grillmat. Denne er ekstra hot.
Denne klassiske chilenske salaten er perfekt til empanadas.
Bringebær gir denne salaten en nydelig friskhet og smaker himmelsk sammen med kremet burrata og aromatisk basilikum.
Dette er typisk kretensk vintermat som både metter og smaker herlig.
Denne salaten er veldig god til en tapasbuffet eller som erstatter for poteter og grønnsaker som tilbehør til kjøttet. Følg den enkle oppskriften.
Dette er en mettende salat som alle liker med bulgur og egg. Det er ingen grunn til å rynke på nesen over salat til middag når den er så god som denne.
Rotgrønnsaker som bakes i ovn med olivenolje, gir ekstra gode på smak. Bulgur gjør salaten ekstra mettende.