Når du hakker eller kverner kjøttet til burgeren selv, blir den perfekt. Halvsmeltet blåmuggost og bacon er deilig tilbehør på hamburgeren.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Når du hakker eller kverner kjøttet til burgeren selv, blir den perfekt. Halvsmeltet blåmuggost og bacon er deilig tilbehør på hamburgeren.
Fiskepudding kan så visst være en delikatesse. Med denne oppskriften lager du lett en deilig hverdagsrett.
Ostesmørbrød kan varieres i det uendelige, også når det kommer til tilbehøret. En frisk, grønn salat er en selvfølge.
Denne svenske klassikeren trenger gode kjøttfulle reker, og det har vi god tilgang på her til lands. Enten ferske eller fryste.
Den perfekte dagen-derpå-middag som også kan serveres som brunch eller lunsj og er en fin måte å bruke opp rester på.
Slik kan du også lage ostesmørbrød - med chevre, asparges, agursk og en søt sirup på toppen blir smaken helt annerledes, men veldig god.
Det er det lett å bli hekta på denne deilige og smaksrike baguetten fra Vietnam.
Deilige bruschettaer lager du på en to tre med denne enkle oppskriften.
Har du reker til overs, blir dette en ekstra god restefest.
Smørbrød passer til så mange anledninger. Dette med leverpostei og bacon er deilig turmat. Passer også til en hyggelig kveld foran peisen.
Marinerte kyllingstrimler rulles sammen paprika inn i tortillas og serveres med hjemmelaget guacamole og rømme.
Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.
I Tyrkia brukes ofte norsk makrell til «balik ekmek», eller fiskesandwich. Retten er rask og enkel å lage og passer ypperlig til grilling.
Lag grove rundstykker med litt fart i. Det får du med denne oppskriften der pepperoni og ost er med.
Her er den japanske klassikeren tonkatsu - som er snitsel med saus - pakket inn i en sandwich.
Denne sandwich er en skikkelig vinner i matpakken enten det er til skolebarna eller du tar den med på tur.
Denne biff-sandwichen er enkel og rask å lage. Spis den med en gang eller ta den med på tur. Vellykket blir det uansett.
De krydrete chorizopølsene gir ekstra mye smak til stekte ostesmørbrød - eller toast om du vil.
Denne sandwichen er bare herlig. Du lager den på et kvarter.
Har du en enkel oppskrift hvordan du skal lage en skikkelig bruschetta på italiensk vis.