Det smaker herlig til det meste. Fløtegratinerte poteter er enkelt å lage. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.
Det smaker herlig til det meste. Fløtegratinerte poteter er enkelt å lage. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.
Det er enkelt lage rødvinsaus. Følg oppskriften og du er mål i løpet av 15 minutter og kan servere den til dine utvalgte retter.
Nydelige smakskombinasjoner for de som liker blåmuggost. Dressingen passer godt til all slags grillmat og spesielt godt til grillet lam.
Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta.
Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til kjøttretter eller fisk. Her er oppskriften
Frijoles refritos serveres med nachos chips, men kan også brukes som en rett i seg selv. Hvis du ønsker den vegetarisk, må du bruke olivenolje.
Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.
Mange elsker hollandaisesaus Her får du oppskriften på hvordan du lager den klassiske varianten.
Syltet rødløk er nydelig tilbehør til de fleste retter. Sprit opp tacoen, pølsa eller salaten med denne visuelt lekre og smaksrike godbiten.
Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.
Dette er en forenklet versjon av den klassiske marokkanske krydderblandingen.
Små poteter stekt i smør smaker deilig til mange retter. Her viser vi deg hvordan du får det beste resultatet.
Sandefjordsmør er en av de enkleste sausene som finnes, og en av de mest suksessfulle følgene til torsk.
Lag en smaksrik og enkel urteolje. Pensle den på skiver av grønnsaker, fisk eller kjøtt. Egner seg godt til alt som skal stekes, grilles eller dampes.
I Spania heter hvitløksmajonesen altså alioli. Aioli er den franske utgaven.
Mens hvitløksmajones heter alioli i Spania, er aioli den franske utgaven. Det tar deg maks femten minutter å lage den.
Kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til en rekke kinesiske retter, spesielt fra Sichuan-provinsen. Kombinasjonen av olje og tørket chili gir en lysende rød chiliolje, som gir et ekstra kick både til dumplings og nudleretter.
Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.
Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.
Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.
Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.