Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 40 minutter

    Det smaker herlig til det meste. Fløtegratinerte poteter er enkelt å lage. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.

  • 20 minutter

    Det er enkelt lage rødvinsaus. Følg oppskriften og du er mål i løpet av 15 minutter og kan servere den til dine utvalgte retter.

  • 15 minutter

    Nydelige smakskombinasjoner for de som liker blåmuggost. Dressingen passer godt til all slags grillmat og spesielt godt til grillet lam.

  • 10 minutter

    Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta.

  • 1 time

    Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til kjøttretter eller fisk. Her er oppskriften

  • 3 timer

    Frijoles refritos serveres med nachos chips, men kan også brukes som en rett i seg selv. Hvis du ønsker den vegetarisk, må du bruke olivenolje.

  • 40 minutter

    Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.

  • 30 minutter

    Mange elsker hollandaisesaus Her får du oppskriften på hvordan du lager den klassiske varianten.

  • 10 minutter

    Syltet rødløk er nydelig tilbehør til de fleste retter. Sprit opp tacoen, pølsa eller salaten med denne visuelt lekre og smaksrike godbiten.

  • 20 minutter

    Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.

  • 5 minutter

    Dette er en forenklet versjon av den klassiske marokkanske krydderblandingen.

  • 20 minutter

    Små poteter stekt i smør smaker deilig til mange retter. Her viser vi deg hvordan du får det beste resultatet.

  • 10 minutter

    Sandefjordsmør er en av de enkleste sausene som finnes, og en av de mest suksessfulle følgene til torsk.

  • 10 minutter

    Lag en smaksrik og enkel urteolje. Pensle den på skiver av grønnsaker, fisk eller kjøtt. Egner seg godt til alt som skal stekes, grilles eller dampes.

  • 15 minutter

    I Spania heter hvitløksmajonesen altså alioli. Aioli er den franske utgaven.

  • 15 minutter

    Mens hvitløksmajones heter alioli i Spania, er aioli den franske utgaven. Det tar deg maks femten minutter å lage den.

  • 10 minutter

    Kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til en rekke kinesiske retter, spesielt fra Sichuan-provinsen. Kombinasjonen av olje og tørket chili gir en lysende rød chiliolje, som gir et ekstra kick både til dumplings og nudleretter.

  • 20 minutter

    Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.

  • 40 minutter

    Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.

  • 40 minutter

    Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.

  • 40 minutter

    Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Forrett, smårett eller hovedrett? Denne gjør jobben uansett
Dagens rett
Salat med sei, rødbeter og endivesalat

Forrett, smårett eller hovedrett? Denne gjør jobben uansett

Sei er en undervurdert råvare. Prøv denne oppskriften og blir overbevist om hvor mye smak denne fiskesorten har.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken