Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften.
Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften.
Denne spanske tomatsausen passer perfekt til spanske kjøttboller og å ha på tapasbordet
Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter.med oppskriften til Bent Stiansen.
Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.
Slik lager du din egen barbequesaus som garantert smaker bedre enn den du får kjøpt ferdig.
Lag potetmosen på nesten tradisjonelt vis. Men når du skreller poteten skal du vare på skrellet. Det skal du nemlig sprøsteke og legge på toppen.
Sursyltet squash har lang holdbarhet og passer veldig godt som tilbehør til stekte mat
Dette er en skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og deilig smøraktig. Passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Teriyaki er navnet på tilberedningsmetoden, ikke sausen, og denne versjonen er mer tro til originalen enn mange andre som har både hvitløk og ingefær på listen.
Lag en enkel dressingen som passer til det legger på grillen, dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Det er enklere en du tror å lage potetchips, og de smaker mye bedre enn de du får kjøpt i pose. Følg den enkle oppskriften.
Å lage sursøt saus er gjort på et øyeblikk. Du kan bruke den til asiatiske retter, men også til mange andre du vil sette litt fart på.
Hjemmelaget bearnaisesaus er noe alle kan klare. Følg denne enkle oppskriften.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.