Å lage sursøt saus er gjort på et øyeblikk. Du kan bruke den til asiatiske retter, men også til mange andre du vil sette litt fart på.
Å lage sursøt saus er gjort på et øyeblikk. Du kan bruke den til asiatiske retter, men også til mange andre du vil sette litt fart på.
Denne dressingen lager du på fem minutter. Passer til fisk, grillmat og eksempelvis pizza.
Å lage majones gjør du på fem minutter. Alt du treng er en stavmikser.
St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.
Enhver salat trenger å bli dresset opp med en tilhørende smaksrik dressing. Prøv denne ekte fransk dressingen. Her er oppskriften
Denne dressingen som opprinnelig tok av på sosiale medier i en kålsalat, smaker fortreffelig og er utrolig fleksibel - en selvfølge på en hver salatbuffet og koldtbord.
En maimiale du kan bruke på borødskive såvel som tiilbehør til en krfatig kjøttrett.
Habanero er en veldig sterk chili, men også den som har den mest fruktige og beste smaken.
Det er kjempelett å lage tacokrydderet selv. Fyll det på et glass med tett lokk. Lag en stor porsjon når du først er i gang.
Det er veldig enkelt å lage din egen remulade. Den smaker mye bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Syltet rødløk er nydelig tilbehør til de fleste retter. Sprit opp tacoen, pølsa eller salaten med denne visuelt lekre og smaksrike godbiten.