Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.
Urtekremen kan lages av urtene du har hjemme. Ekstra grønt blir det om du bruker fersk spinat.
Ssamjang er en deilig saus/dressing som du lett blander sammen og perfekt til koreansk ribbe.
Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med ingredienser som du kanskje allerede har.
Zhug er Jemens svar på pesto og lages av koriander, grønn chili, chiliflak, hvitløk, kardemomme, spisskummen og olivenolje.
Her er en enkel oppskrift på sennepssaus til gravlaks du ikke kan mislykkes med. Ferdig på 10 minutter.
Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta.
Salata hara er en typisk arabisk siderett som serveres til kjøtt eller fisk. Hara betyr het, men den er ikke like sterk som eksempelvis harissa. Styrken er det du som avgjør.
Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Hummus kan du bruke til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.
Mangosalsa passer til mange retter der du vil at det skal smake litt hot som for eksempel kalkunfilet, kylling og taco.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Teriyaki er navnet på tilberedningsmetoden, ikke sausen, og denne versjonen er mer tro til originalen enn mange andre som har både hvitløk og ingefær på listen.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Denne lager du enkelt selv. Dessuten blir den mye bedre enn den du får kjøpt ferdig. Hvor sterkt den blir er avhengig av hvilken type chilisaus du bruker.
Passer ypperlig til fisk og lyst kjøtt, som en bestanddel i en marinade eller som krydder/smakstilsetning i sauser/pasta/gryteretter.
Denne sausen smaker herlig til blant annet fisk og selvfølgelig til grillmat. Du lager den veldig kjapt når du følger vår oppskrift.