Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Denne sausen smaker herlig til blant annet fisk og selvfølgelig til grillmat. Du lager den veldig kjapt når du følger vår oppskrift.
Denne sausen lager du enkelt og greit på kort tid. Vi kan love at den smaker fortreffelig.
Slik lager du din egen barbequesaus som garantert smaker bedre enn den du får kjøpt ferdig.
Perfekt til fredagstacoen, nachos eller rett og slett kjøttboller. Kjapt å lage.
Grønnkål er er fantastisk råvare og kan brukes til så mye, særlig pesto. Server gjerne på litt godt brød ved siden av pastaretten
Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.
En slik salsa hører hjemme på ethvert meksikansk måltid.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Kirsebær er deilig og du kan lage mye godt med de. Du kan også lage en deilig chutney.
Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.
Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.
Du kan selvfølgelig kjøpe urtesmøret på supern. Når du nå ser hvor enkelt det er å lage det, er det akkurat det du kommer til å gjøre.
Denne grillsausen er full av smak og den lager du enkelt selv lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer veldig godt til både marinade og grillsaus.
Raita er den indiske kusinen til tzatziki, en deilg svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat og krydrede grillretter.
Harissa er en type chili- og krydderpasta med røkt paprika som er både søt, sterk og full av smak.